Eteinen on kovastikin vielä kesken, eikä valmistukaan ennenkun saadaan sauna tehtyä ja lämminvesivaraaja siirrettyä sinne. SItä ennen on tehty pieniä parannuksia, vaikkakaan esim. kaapistoja ei vielä voikaan asentaa. Entinen eteinen oli ahdas, kun edellinen omistaja oli halunnut kiinteät penkit. Toki ne oli ihan käytännölliset, kun alla oli säilytystilaa ja jakotukki jäi mukavasti piiloon sinne. Mutta, jokatapauksessa nekin sai kyytiä. Eteinen on pienentynyt jonkin verran, kun siirrettiin entisen saunan seinää että saatiin poreallas mahtumaan (se on siis nykyään kylpyhuone). Ilmalämpöpumppua on kovasti ikävä, sitä kun ei vielä olla saatu kiinni. Mutta, tässä joitain kuvia, harmi kun ei niistä penkeistä ole kuvaa, olivat kyllä niin kamalat et melkeen olis voinu laittaakin kuvaa ;)

Seinät on tapetoitu Virosta löytyneellä tapetilla, sekä asennettu puolipaneelit. Katto on maalattu valkoiseksi, ja vanhan vaalean muovimaton päälle asennettu kivikuvioinen muovimatto. Se oli käytännöllisin ratkaisu. Laattalattia olisi ollut upea, mutta silloin olisi tarvittu lattialämmitys. Näin on oikein hyvä :)


Tuossa näkyy tuulikaapin ovi, sen vasemmalla puolella oleva seinä on siirtynyt vajaan metrin verran eteiseen päin. 




Tässä kuvassa vasemmalla vessan ovi, oikealla entisen suikuhuoneen, nykyisen kodinhoitohuoneen ovi. Mitat ovat vanhojen sääntöjen mukaisia, eli 70cm, näyttävät kyllä tosi kapeilta! 



Tässä kuva asennetusta lattiamatosta, matto Kodin Terrasta. Ps. tuo laminaatin pala ei kuulu asennukseen! :D
 

Tässä tämänhetkinen kuva. Pienet korit seinällä on tosi kätevät, sinne menee koiran hihnat ja lapaset ja sen semmoiset. Korit Minimanista. Huomaa mulle tosi rakkaat Michael Jacksonin taulut! Löytötexistä. Kenkäkaappi (joka tällä hetkellä kaipaa pientä ehostusta) ja pystynaulakko Kodin1:stä.


Paljon on vielä tuossakin tekemistä, kuten näkyy, listoja puuttuu kun koolaukset näkyy ;) Mutta, tämä sitten loppuun kun saadaan tuo helekatin lämminvesivaraaja tuolta pois!