Muutin tänne siis virallisesti maaliskuussa 2009, ja takuuvuorat taskussa poltellen halusin vessaremontin, ja sen myös sain :) Vanha wc toimi kyllä, mutta siellä ei ollut tilaa kaikelle sille PAKOLLISELLE tavaralle, joita toin mukanani ;) Hehe, ja olihan se parhaat päivänsä nähnyt jo.... ennen kun 80-luku alkoi! Tässä kuvia vanhasta wc:stä ennen remonttia ja remontin aikana.

 
 


Tuo siis oli lähtötilanne, 15cm x 15cm valkoinen kiiltävä laatta sai väistyä 10cm x 30 cm kiiltävän valkoisen, samankokoisen kiiltävän mustan ja luonnonkiven tieltä. Pönttö seisoi ylväästi varastossa puolitoista vuotta ennenkun lenti romulavalle, samoin kun lavuaari.

Katto uudistettiin liimaamalla sisustuslevyt vanhan mäntyisen puolipyöröpaneelin päälle.

Lattia piikattiin, asennettiin lattialämmityskaapelit ja laatoitettiin 10cm x 10cm tumman harmaalla laatalla. Pönttö löytyi RTV:ltä Jyväskylästä todella edullisesti, 75€. Tykkäsin siitä kun se on tavallinen, mutta siro.

Takaseinän kaappi sai jäädä, mutta siitä poistetiin yksi ovi sekä vetimet uusittiin. Kalusteet löydettiin Suolahden Ramin rauta ja LVI:stä suht edullisesti, muistaakseni 300€:n kieppeillä. Tila kun oli rajallinen, niin pienet näppärät kaapit saatiin mukavasti mahtumaan. Hana on Oraksen, samoin kun käsisuihku, se on ehdoton ihmiselle, jonka täytyy laittaa hiukset joka aamu! :)

Tässä kuva nyt. Ikeasta ostetiin vielä myöhemmin led-valot tason alle, jolloin luonnokivi pääsee oikeuksiinsa ihan eri lailla! Metallinen roskis ja wc-harja on Biltemasta. Pyyhekoukut ja paperiteline Virosta, muistaakseni Viljandin K-Raudasta. Tekstiilit sieltä täältä, pyyhkeet Luhta Home Aalto -mallistoa, matto on Jyskistä. Lääkkeet säilyy kivasti Kodin Terrasta ostetuissa kukkauruukuissa. Pikkutavarat saa kätevästi piiloon Luhdan koreihin avohyllyissä. Ja tuo mikä monia huvittaa, mutta Ikean pöytäkello on lyömätön kaveri aamulla tupsutellessa :)